follow kembi okey ! tinggalkan jejak korang di shoutbox supaya kembi senang nak usha blog korang !

kalau suke like jew

Saturday, 6 August 2011

citer bulan puasa

kali ni kembi nak citer tentang
pengalaman kembi time berpuasa..

bila time-time nak berbuka tu la
kembi rasa tak sabar.
ye la siapa yang tak sabar nak berbuka puasa..
citer nie time kembi kat rumah lama lagi..
masa tu kembi sekolah rendah..
terlalu excited nak berbuka..
sampai terlupa pula..
belum azan maghrib lagi...
setiap kali makan
kembi akan cuit sikit nasi ke dalam mulut.
bila puasa mana boleh selagi tak azan..
kembi punyalah terlupa..
kembi pun tibailah makan sikit..
abang kembi dah gelak-gelak..
kembi pelik..
buat don;t know je..
mak kembi punyalah terkejut..
mak kembi cakap belum azan lagilah..
kembi pun lagilah
terkejut beruk..
kembi ke sinki pergi keluarkan nasi kat dalam mulut ni..
keluarga kembi semua gelakkan kembi..
tapi puasa kembi tak batal.
kenapa?
sebab terlupa lol..

bila time puasa je
mesti kembi teringatkan kejadian ni..
sampai sekarang kembi berhati-hati..
inilah pengalaman kembi time puasa..



ஜ۩۞۩ஜ ஜ۩۞۩ஜ─┐☆ ☆┌─┐ 
 │▒│ /▒/
 │▒│/▒/
 │▒ /▒/─┬─┐
 │▒│▒|▒│▒│
┌┴─┴─┐-┘─ |
│▒┌──┘▒▒▒|
└┐▒▒▒▒▒▒┌┘ ♥

Terima kasih sebab sudi membaca sampai habis

No comments: