follow kembi okey ! tinggalkan jejak korang di shoutbox supaya kembi senang nak usha blog korang !

kalau suke like jew

Saturday, 13 August 2011

upgrade blog

dahlama kembi tak post something kat blog nie..
hari yang ceria dan indah ini,,
kembi nak bagi tahu
kenapa kembi tak post pun sejak seminggu yang lalu..
bukan apa,,
kembi terlalu busy nak upgrade blog kembi bagi lawa
ni pun kembi curi-curi post
ye la susah betul nak bukak blog
internet lembab..
lawa tak blog kembi..
kembi tak puas hati lagi la..
kembi nak cari background baru
any sugesstion?
tapi kembi tak tahu laman web dia..
so..
kembi letaklah background ni..
any comments,, just post to me..
don't be shy!


pening-pening


Terima kasih sebab sudi membaca sampai habis

No comments: