follow kembi okey ! tinggalkan jejak korang di shoutbox supaya kembi senang nak usha blog korang !

kalau suke like jew

Wednesday, 26 October 2011

hangout with my friends

assalamualaikum semua.. hari nie kembi and the geng keluar pergi tengok wayang kat wangsa walk.. kiteorang pergi dalam pukul 11 pagi ye la nak ambik bas lagi so kena cepat la.. dah la bus stop kat tempat kembi bas hanya lalu sejam satu..
masa dalam bas kembi berdiri and then kembi pergi duduk dekat dengan kerusi kawan kembi. kembi duduk sorang2.. masa kat seksyen 10 bas tu berhenti nak ambik penumpang.. time ni la yang paling membuatkan kembi malu~ adalah sorang mamat ni duduk kat sebelah kembi. macam nie.. mula2 dia tengah fikir sama ada nak duduk depan kawan kembi or depan kembi. tapi dia pilih depan kembi sebab kawan kembi duduk dengan adik dia. dia duduk seat depan sebelah kembi lepas tu dia pindah duduk sebelah kembi.. kembi tak boleh nak kata apalah katakan sebab kembi tahu duduk kat situ memang pening,, tambah2 lagi bila asyik nak membelok jew. kembi terkejut juga. kawan kembi kat sebelah gelak jew. dorang tahu kembi ni ANTI sikit dengan lelaki. kembi paling tak suka bila bas tu membelok keKIRI.. kenapa? sebab kembi duduk sebelah kiri dia.. serius kembi tak suka.. bila dah sampai jew.. kembi bagi dia turun dulu sebab kembi tengok dia dah bangun.. kembi dengan dia turun kat depan wangsa walk.. turun jew dari bas kawan kembi gelak.. kembi malu giler time tu~ kawan kembi cakap kembi duduk macam lelaki.. kalau orang tak pandang muka kembi yang pakai tudung nie mesti orang boleh decide yang kembi nie lelaki.. ye larh rambut kembikan macam lelaki.. gaya dan perwatakan pun lebih kurang cam lelaki. tapi kembi tak lelaki.. maybe terikut2 dengan gaya abang2ku kowt..
kembi and the geng tengok citer al-hijab.. tapi tak best and taak seram.. dah la tu tak faham.. kembi tak faham jalan citer dia and tak masuk akal betul citer tu.. ramai yang kata citer tu seram.. tapi bila kembi tengok tak seram tak ada feeling langsung.. dalam panggung bila nampak hantu jew bukannye terkejut tapi gelak.. ramai yang jerit. tapi kembi and the geng tak jerit. kembi tak faham and banyak persoalan yanag kembi rasa tak logik langsung.. bila keluar jew dari panggung kiteorang semua dok citer yang menyesal giler and menghabiskan duit tengok citer nie.. tapi kalau korang ada fill nak tengok citer seram, tengok la citer ni.. kembi kata tak best sebab kembi tak ada feeling time tengok citer tu.. huhu~
masa nak keluar dari panggung tu.. my twin tiba-tiba kata hilang telefon.. perrhh kembi rasa cam nak tampar jew, ye la kembi takut nak cakap apa bila mak and ayah kembi marah.. mesti tak bagi kembi keluar lagi.. T_T kembi and the geng pun cari kat kawasan kemba kembi duduk... line 3 seat G7.. abang yang jaga tu tanya kenapa. and kawan kembi cakap yang kemba kembi hilang telefon.. dia pon turut membantu mencari dengan menggunakan torchlight.. kawan kembi, zam minta abang tu torchlight dia nak cari.. kembi dah marah giler.. kembi suruh kemba akembi cari kat handbag dia and kocek dia, tapi kemba kembi cakap tak ada. kembi cari kat handbag kemba sebab tak puas hati.. taka ada. and then kembi minta kat zam yang kembi nak torchlight.. kembi cari kat tempat duduk kemba kembi.. cari2 jumpa gak.. rupa2nya telefon tu jatuh kat tempat sokongan kerusi.. time tu rasa cam nak kena penyepak jew.. bengang + malu.. ceh,, ceh,, bajet cam berqani plak nak sepak2 dia nie.. haha :)

itulah story hari ini,.. hangout bersama kawan boleh jadi gila..



Terima kasih sebab sudi membaca sampai habis

No comments: