follow kembi okey ! tinggalkan jejak korang di shoutbox supaya kembi senang nak usha blog korang !

kalau suke like jew

Saturday, 8 October 2011

update blog

assalamualaikum pembaca blog sekalian~

bagi yang bukan islam selamat sejahtera~

dah lama kembi tak update blog..
semalam birthday kembi..
07 OKTOBER 1996
kembi tak sambut pun,
ye la kembi punya besday TERGANTUNG
hahaha..
bukan orang mati okey !

ramai kawan-kawan kembi wish..
dekat facebook pun ramai yang wish..
eh terlupa pulak kenapa tergantung..

kembi kan PMR CANDIDATE..
PMR belum habis lagi
hari isnin baru habis..
so kembi punya besday tergantung..

family kembi tak sambut pun..
dorang tak ingat pun besday kembi.
tapi kembi tak kisah
sebab kembi ada kawan yang ramai wish kat kembi.
walaupun tak ada present
wish pon dah bermakna kat kembi..

hari ini baru kembi post baru..
selama nie dok study jew..
(sebenarnya dok online facebook.dok tengok tv. dok baca novel)

okey la.. sampai sini sahaja kembi post..






Terima kasih sebab sudi membaca sampai habis

No comments: