follow kembi okey ! tinggalkan jejak korang di shoutbox supaya kembi senang nak usha blog korang !

kalau suke like jew

Saturday, 31 December 2011

post terakhir bagi 2011

assalamualaikum
maybe nie post terakhir
bagi 2011

terlalu banyak kenangan pada tahun nie
kenangan tingkatan 3
PMR candidates
hahaha

teringat
macam mana kembi kena marah
dengan cik NG
puan HAZA

macam2 ragam kembi
bila nak PMR
masa tulah
nak baca novel
nak main facebook

belajar ?
hanya tinggal je

huhuhu

terlalu banyak sampai tak tahu mana nak mula

goodbye 2011
welcome 2012

semoga 2012 adalah tahun yang paling seronok buat kembi

.  .  .







Terima kasih sebab sudi membaca sampai habis

Segmen : Blogwalking and Follow by Tintan

assalamualaikum
okey !
kembi nak masuk satu segmen
so korang pun digalakkan menjoin

klik kat banner kalau nak join

syaratnya terlalu simpe

* follow kalau TERasa nak follow
(kalau boleh follow la)
follow blog ni sama !

* nak tag atau tak sokay je

*last date : 31/12/11
(hari ni la ye)

okey!
itu je kembi nak post
so hope korang2 suke

.  .  .


Terima kasih sebab sudi membaca sampai habis

Thursday, 29 December 2011

Pencarian Blogger Aktif Oleh Mialiana.com

assalamualaikum
okey ada satu segmen yang kembi nak join
so korang tunggu la kembi post story about me

kali nie kembi join segmen pencarian blog TERaktif
eh , kembi aktif ke ?
time belum masuk sekolah aktif la
dah masuk sekolah nak buka laptop pun tak boleh
nak kena siapkan homework


Pencarian Blogger Aktif
Pencarian Blogger Aktif oleh Mialiana.com
25/12/2011 hingga 31/12/2011

semua syarat2 dah kembi buat
so kembi join this segmen
korang2 pun join la ikut kembi
bukak link kat bawah nie
tak nampak ?
kat bawah je


hahahaXD

.  .  .



Terima kasih sebab sudi membaca sampai habis

Contest My Bestfriends Forever by Cik Ayu

assalamualaikum
dah nak masuk sekolah .
terlalu rindu dengan kawan2
banyak kenangan kembi dengan kawan2
tahun ni banyak sangat
kenangan manis
kenangan pahit
tapi semua kenangan tu so sweet !

so sebagai kenangan
kembi nak join satu contest ni

klik kat banner kalau nak join

so kalau dah join mesti ada syarat kan ?!
syarat dia kena letak gambar dengan kawan2

hri nie kembi TERlampau rajin
so kembi upload pic kembi and my friends
banyak kan ?
sebab kembi memang suka berkawan !
eh , bukan sombong ke ?
tak okey !
kalau korang tegur
insyaallah kembi tegur balik

cik ayu sori la terletak banyak gambar plak 
gambar yang paling kembi suka gambar kat bawah nie
my bestfriends forever
ini kawan2 kembi yang paling best
paling syok sangat berkawan dengan dorang nie
kena marah sama2

dari kiri atas :
arinah , shariza , rozlina
dari kiri bawah :
tarwiyah a.k.a kembi , suriani

kat bawah nie semua gambar2 kawan2 kembi juga
but tak SERAPAT dorang kat atas nie

ini kawan kembi yang cool

ini plak kawan2 sekepala dengan kembi

ini pun sama segeng

ini kawan baik kembi

and ini adalah kawan TERbaik kembi
selalu bersama tak kira susah or senang

banyak tak kawan2 kembi
hahaha
okey la kembi fullstops kat sini .

eh , sebelum terlupa
nak tag la kat kawan2

syamimi
afina

.  .  .


Terima kasih sebab sudi membaca sampai habis

Wednesday, 28 December 2011

let's talk about facebook

assalamualaikum
hari nie kembi nak buka kisah
facebook tajuknya

semua orang ada facebook kan ?
mestilah ada !
eh ,
kawan kembi tak ada pun

okey !
pada yang ada facebook
mesti dapat tengok banyak ragam manusia
dapat menilai dia ni baik or tidak

hanya stalker ke wall je dah dapat tahu
yeahh !!

guyss2
kembi tak ada mood nak tulis

so kembi stops kat sini okey !
banyak dah mengarut
karang korang tak faham apa yang kembi tulis
.  .  .


facebook.com


like sikit (kat atas je)




Terima kasih sebab sudi membaca sampai habis

Tuesday, 27 December 2011

busy lah sayang !

assalamualaikum sayang !
hisshh !
geli geleman dengar ayat 'sayang' nie
telinga kembi macam sakit banggat

okey !
hari nie kembi terlalu busy
(apa yang busy pun kembi tak tahu !)

korang2 !
tadi kembi bukak shoutbox
and ada satu mesej nie cakap
yang shoutbox kembi dah nak expired
betul kew ?!

so kembi tukar lah kepada
cbox.ws

kalau korang perhatikan
dekat c.box kembi tu masih baru kan ?
itu yang baru kembi buat

tu yang kembi busy sikit .
sikit je tak banyak !
huhuhu

okey
PERINGATAN

korang tahu tak maksud JEW

maksud ye yahudi

korang tak percaya ?
tengok gambar nie !

tak percaya lagi ?
tengok kat google translate



percaya tak ?!

nie pun kemba kembi yang cakap and tunjuk
so kembi pun share la kat korang2 semua nie

conclusion ye kat sini
JANGAN GUNA PERKATAAN JEW

.  .  .



Terima kasih sebab sudi membaca sampai habis

Sunday, 25 December 2011

tak salah kan ?

huissshh penat sudah
join contest semua tu

assalamualaikum
barulah boleh update post
baru boleh rehat
penat kembi sebab nak join itu semua

okey !
kembi nak tanya satu soalan

soalan nie selalu buat kembi terfikir2

lelaki memang tak baca novel kew ?
lelaki memang tak boleh berblog kew ?
lelaki memang tak layak berPINK ?

abang2 kembi selalu kata

lelaki kalau baca novel
nampak macam pondan

but for kembi
lelaki tu maybe nak tahu pengalaman orang lain
or
lelaki tu nak belajar erti kedewasaan

lelaki kalau ada blog
nampak macam skema

but for kembi
lelaki tu maybe nak mempunyai kawan
or
lelaki tu nak share story dia kat semua

lelaki kalau suka PINK
nampak macam ala2 mak-yah

but for kembi
lelaki tu maybe suka colour pink
or
lelaki tu nak jadi manja

kenapa lelaki tak boleh suka apa yang permpuan buat ?
and
kenapa permpuan tak boleh suka apa yang lelaki buat ?

bukan maksud kembi
lelaki jadi macam perempuan
or
perempuan jadi macam lelaki

just kenapa tak boleh suka or buat ?

tak salah kan ?

memang tak salah
kalau tak melanggar hukum hakam agama

okey la kembi stops kat sini
karang banyak pulak yang melalut

yangkembi dok story bagai ni semua
ini fakta or akta ?

hahahaXD

.  .  .



Terima kasih sebab sudi membaca sampai habis