follow kembi okey ! tinggalkan jejak korang di shoutbox supaya kembi senang nak usha blog korang !

kalau suke like jew

Thursday, 22 December 2011

aku tabik springgg !

assalamualaikum
hari nie kembi nak story pasal
seorang kakak nie
nama dia dena
aku tak kenal and tak pernah kenal

but
today aku nak cerita tentang dia
siapa dia ?
dia bukan family or cousin or sesiapa dalam hidup aku
but dia saudara aku
saudara sesama islam

aku tengok tentang satu video nie
selama nie tak nak tengok pun video tu
tapi
tetibe nak buka plak video nie
video yang aku rasa
macam bangga
macam nak nangis pun ada

hahahaXD
cerita tentang dia yang bertunang ikut pilihan keluarga
macam novel kan ?
but no !
ini realiti

walaupun sekarang dah zaman moden
tapi ikut pilihan keluarga memang susah nak kita ikut
dulu2 boleh la~
zaman mak ayah kita
zaman nenek moyang kita
now !
serba canggih
and
serba moden
nak khawin ikut pilihan keluarga
memang tak la kan !

tapi dia .  .
kalau nak tahu
let's watch the video !

okey !
video nie hanya ringkasan
macam mana dia bertunang dalam usia yang muda
kalau nak tahu lebih lanjut
http://denakamarulbahrin.blogspot.com/

.  .  .




Terima kasih sebab sudi membaca sampai habis

No comments: