follow kembi okey ! tinggalkan jejak korang di shoutbox supaya kembi senang nak usha blog korang !

kalau suke like jew

Saturday, 10 December 2011

boring tahap gaban


semua sihat ?
mestilah sihat sebab kembi tahu
macam mana kembi tahu ?
kembikan ahli nujum kat blog ni
hahaha

gelak2 gak tapi janganlah kuat dan terlalu lama
kenapa ?
sebab yang kembi tahu
gelak terlalu lama sehingga perut sakit
boleh membawa maut

mesti ramai yang dok tercongok kat luar rumah
nak tengok gerhana bulan
tetapi kembi dok tengok laptop

eh, kembi lari dari topik asal la plak !
semalam korang tahukan yang kembi jalan-jalan
hari ni kembi masih jalan-jalan
kaki kembi dah lenguh
nak jalan pun sakit

tetapi hari ni lain sikit
apa yang lain ?
kembi sakit kepala
rasa macam nak hentakkan kepala nie kat dinding jew
tetapi kembi tak berani nak buat
korang berani kew ?
kalau berani pun jangan buat
INGATLAH ORANG YANG TERSAYANG
macam iklan jalan raya plak..
hahahaha

kembi tahan jew sakit ni
bukan pening tetapi kepala berdenyut
maybe sebab kembi
banyak bermain dengan fikiran
korangkan sedia maklum
yang kembi ni busy setiap masa
ceh2 busylah sangat cik kak kita ni..

kepala sakit
tapi dok terconggok kat depan laptop ni
mesti pelik kenapa kembi
tak telan jew panadol
atcually , ,
kembi tak suka
and tak nak langsung
makan ubat
bertambah lagi yang pil2 tu
kalau besar memang kembi tolak tepilah.

perangai kembi lain dari adik beradik kembi
kembi jenis yang tak peramah..

okey ! kembi nak full stops kat sini .
boleh tak kembi stops kat sini?
boleh la !
urmm,, boleh , boleh , boleh
(macam ipin la plak)

citer tentang upin and ipin
teringat time jadi upin and ipin
kat sekolah semua orang panggik kembi
UPIN AND IPIN
why ?
sebab kembikan kembar
hanya kami sahaja !
maybe sebab suara kembi like upin and ipin
ceh2 bangga la plak !
kembang hidung kembi
.  .  .

baby ni pun boring asyik baca celoteh kembi kecian dia



Terima kasih sebab sudi membaca sampai habis

No comments: