follow kembi okey ! tinggalkan jejak korang di shoutbox supaya kembi senang nak usha blog korang !

kalau suke like jew

Tuesday, 27 December 2011

busy lah sayang !

assalamualaikum sayang !
hisshh !
geli geleman dengar ayat 'sayang' nie
telinga kembi macam sakit banggat

okey !
hari nie kembi terlalu busy
(apa yang busy pun kembi tak tahu !)

korang2 !
tadi kembi bukak shoutbox
and ada satu mesej nie cakap
yang shoutbox kembi dah nak expired
betul kew ?!

so kembi tukar lah kepada
cbox.ws

kalau korang perhatikan
dekat c.box kembi tu masih baru kan ?
itu yang baru kembi buat

tu yang kembi busy sikit .
sikit je tak banyak !
huhuhu

okey
PERINGATAN

korang tahu tak maksud JEW

maksud ye yahudi

korang tak percaya ?
tengok gambar nie !

tak percaya lagi ?
tengok kat google translate



percaya tak ?!

nie pun kemba kembi yang cakap and tunjuk
so kembi pun share la kat korang2 semua nie

conclusion ye kat sini
JANGAN GUNA PERKATAAN JEW

.  .  .



Terima kasih sebab sudi membaca sampai habis

No comments: