follow kembi okey ! tinggalkan jejak korang di shoutbox supaya kembi senang nak usha blog korang !

kalau suke like jew

Sunday, 25 December 2011

Contest : Blogger Siapa Bertuah Tahun 2012 ?

assalamualaikum semua :)
pada hari yang ceria dan indah ni
kembi tetibe plak nak TERjoin
huhuhu~

selama ni tak ambil kisah sangat
but
today kembi nak join !
tak kira la kalau korang tak bagi
kembi join jugak !


klik kat banner tu yew kalau nak join

walaupun kembi TAK akan menang
kembi nak join
sebab ni adalah contest pertama yang kembi join
sedihkan kembi nie !
hahahaXD

so kembi nak tag bende ni kat friends blogger kembi
kawan yang selalu sangat singgah


.  .  .


Terima kasih sebab sudi membaca sampai habis

No comments: