follow kembi okey ! tinggalkan jejak korang di shoutbox supaya kembi senang nak usha blog korang !

kalau suke like jew

Thursday, 29 December 2011

Contest My Bestfriends Forever by Cik Ayu

assalamualaikum
dah nak masuk sekolah .
terlalu rindu dengan kawan2
banyak kenangan kembi dengan kawan2
tahun ni banyak sangat
kenangan manis
kenangan pahit
tapi semua kenangan tu so sweet !

so sebagai kenangan
kembi nak join satu contest ni

klik kat banner kalau nak join

so kalau dah join mesti ada syarat kan ?!
syarat dia kena letak gambar dengan kawan2

hri nie kembi TERlampau rajin
so kembi upload pic kembi and my friends
banyak kan ?
sebab kembi memang suka berkawan !
eh , bukan sombong ke ?
tak okey !
kalau korang tegur
insyaallah kembi tegur balik

cik ayu sori la terletak banyak gambar plak 
gambar yang paling kembi suka gambar kat bawah nie
my bestfriends forever
ini kawan2 kembi yang paling best
paling syok sangat berkawan dengan dorang nie
kena marah sama2

dari kiri atas :
arinah , shariza , rozlina
dari kiri bawah :
tarwiyah a.k.a kembi , suriani

kat bawah nie semua gambar2 kawan2 kembi juga
but tak SERAPAT dorang kat atas nie

ini kawan kembi yang cool

ini plak kawan2 sekepala dengan kembi

ini pun sama segeng

ini kawan baik kembi

and ini adalah kawan TERbaik kembi
selalu bersama tak kira susah or senang

banyak tak kawan2 kembi
hahaha
okey la kembi fullstops kat sini .

eh , sebelum terlupa
nak tag la kat kawan2

syamimi
afina

.  .  .


Terima kasih sebab sudi membaca sampai habis

No comments: