follow kembi okey ! tinggalkan jejak korang di shoutbox supaya kembi senang nak usha blog korang !

kalau suke like jew

Saturday, 3 December 2011

cuti sekolah~~


bila time cuti sekolah apa yang korang buat ? kembi nak tanya sebab kembi boring sangat time cuti sekolah ni. hari-hari kembi duduk rumah. mak and ayah kembi busy dengan business car carier.. dah tak ada masa nak bawak kembi jalan-jalan lagi..
so kembi perlukan cadangan korang apa yang korang buat time cuti nie ? kembi just lepak dengan member-member bile petang jew. dunia kembi hanya TV, facebook, blogger and bilik kembi.. makan tidur jew kembi setiap hari. nak joging malas.. petang pun pusin-pusing padang kat rumah kembi..
teringin plak nak sekolah.. dulu time sekolah asyik cakap "bile nak cuti !" skunk dah terbalik.. hahahahaha~

sampai kat sini jew la kembi post yew.. nantikan sambungan kau tak layak untukmu bab 6 yang tengah dalam proses nak siap.. minta maaf sebab tergendala cerita itu atas sebab-sebab tertentu..

tengok calendar.. dah cuti la !

main badminton excersice gak..

jalan dengan member "girls ye !"

thanx baca post nie sampai habis. hahahaha~~~


Terima kasih sebab sudi membaca sampai habis

No comments: