follow kembi okey ! tinggalkan jejak korang di shoutbox supaya kembi senang nak usha blog korang !

kalau suke like jew

Monday, 5 December 2011

gila internet


korang boleh kew
orang yang main internet boleh jadi gila ?
means " gila internet la"

skunk kembi pun dah jadi
"GILA INTERNET"
asyik teringat-ingat jew
selalunya teringatkan
facebook
and
blog..

lepas laptop dah kembali
kembi asyik online jew.
tak pun kembi post something kat blog

korang tahu tak !
kembi kena pakai cermin mata..
sebelum2 ni tak payah pun.
but sejak  TERasyik main internet
kembi menjadi rabun

duduk depan laptop
main facebook and blog
boleh rosak mata
kalau main terlalu lama.

nasihat percuma
JANGAN MAIN INTERNET LAMA SANGAT
JANGAN MAIN BERJAM-JAM LAMANYA

nak dengar nasihat nie dengarlah~
kalau tak diri sendiri yang susah.

budak kecik pun dah tau main bende nie

duduk jangan dekat-dekat

kalau dah tahu cuba elakkan


Terima kasih sebab sudi membaca sampai habis

2 comments:

masz86 said...

hahahaha... sama laa kita..
skrg ni dah gila internet....
nasib baik otak lg normal...
kalau tak...
asyik nak update blog jer...

Nur Tarwiyah Saban said...

ye betul tu ! kalo x sehari x update blog memang x sah.. setiap hry msti kena post something kt blog.