follow kembi okey ! tinggalkan jejak korang di shoutbox supaya kembi senang nak usha blog korang !

kalau suke like jew

Thursday, 22 December 2011

hantu or UFO ?

okey la guys2 sekalian
hari nie kembi nak story pasal pagi yang masih malam
macam mana tu ?
macam tu sajalah~

hahahahaXD
eh sebelum tu
assalamualaikum

semalam kembi keluar rumah just duduk kat depan rumah nie.
duduk jalan2 kat kaki lima .
time tu ada sekali kemba kembi

kiteorang jalan2
TERpandang kat dada langit
(dada langit kew ? hentam sajalah)

kat langit tu
kembi nampak !
nampak
.  .  .
.  .  .
.  .  .
.  .  .

okey ce teka ?
memandangkan tajuk post nie dah macam boleh teka
apa ke benda tu yew ?

entah la..
benda tu melayang
and
berwarna putih

kembi nampak benda tu terbang
ada 3 benda tu

mula2 satu benda tu jalan kedepan
diikuti oleh dua and tiga

lepastu ada satu dari tiga tu berpatah balik
and terbang kat kawasan yang kembi nampak
and then kembi tengok benda tu dah pergi.

nak kata apa erk?
hantu or UFO ?
makin pening kembi memikirkannya !

kalau UFO kenapa benda tu macam nampak lembut
(kembi rasa dengan penglihatan kembi nie)
and berwarna putih

kalau hantu kenapa benda tu macam tak serupa dengan hantu langsung
maybe langsuir
eh ,
langsuir ada rambut juga !
but benda nie just berwarna putih

kalau kain yang terbang kenapa
satu dari tiga tu berpatah balik ?

mesti korang pun tertanya2
apa ke bendalah kembi nie !

korang mungkin tak percaya
or korang sangka yang kembi ada2kan cerita

oh ,
not my style la !
cerita nie bukan rekaan tetapi cubaan
hahahaXD

okey la
korang fikirkanlah
apa ke benda kembi nampak tu
walaupun kembi sendiri tiada jawapannya

kalau ada apa2 nak tanya or nak beritahu apa benda tu
bolehlah komen or ke shoutbox .  .
.  .  .




Terima kasih sebab sudi membaca sampai habis

No comments: