follow kembi okey ! tinggalkan jejak korang di shoutbox supaya kembi senang nak usha blog korang !

kalau suke like jew

Friday, 16 December 2011

hari yang busy

okey la stalker2 semua.. kembi nak panggil korang stalker boleh tak ? nampak cam tak elok and tak sopan kepada sesiapa yang melawat blog kembi.. okey kembi tukar kepada.. selamat datang pembaca-pembaca blog ! sesuai tak ? hahahahaXD

first yang perlu kembi buat sebelum melalut lebih panjang
ASSALAMUALAIKUM
ucap salam terlebih dahulu !
itukan lebih mesra..
bagi yang pembaca bukan islam
SELAMAT SEJAHTERA

kenapa kembi perlu ucap selamat sejahtera ?
sebab kembi ada ramai kawan yang berlainan bangsa and agama
itu bukan penghalang kembi nak berkawan..

kenapa post tittle kali nie macam agak aneh ?
sebab !  !
okey la
kita guna otak yew
pembaca2 semua
exercise la sikit
otak pun perlukan senaman tau !

busy ?
pelik tak ?
kalau tak pelik sudah DIAM jew !
(merajuk kew?)

okey la
atcually nak post kat blog
nie pun kena curi masa
sebab kembi tengah dok melayan cerita novel
novel apa ?
sesiapa yang minat novel
jom ke
cerita nie best..

habis tergendala nak baca
sebab nak update something kat blog
but the way
it's okey !

patutlah kembi busy..
hahaha
penatkan na fikir ?
apa ke bendalah kembi nie !

okey la kembi stops kat sini
kalau ada masa
usha la blog kembi lagi !
kembi sentiasa mengalu2kan kedatangan korang

.  .  .

tengok kat atas.. kembi busy nie !

kertas yang berlonggok nie semua dah serabutkan kepala otak kembi


Terima kasih sebab sudi membaca sampai habis

No comments: