follow kembi okey ! tinggalkan jejak korang di shoutbox supaya kembi senang nak usha blog korang !

kalau suke like jew

Sunday, 11 December 2011

pagi-pagi online


di pagi yang ceria
di hari yang indah
di bulan yang mulia
di waktu yang cerah

apa ke benda layang kembi melalut pepagi buta nie .
eh , pagi lagi kew ?
dah masuk tengahari ni !

sesiapa yang belum mandi
pi mandi !
sesiapa yang belum makan
pi makan !
sesiapa yang belum online
pi online !
sesiapa yang belum usha blog kembi
pi usha skunk gak !

hahahaha
macam raja blog la plak !
sesiapa yang tak nak kena penjara bawah tanah
tak nak kena seksa
lebih baik duduk diam2

internet macam kambing
asyik mengembek jew
eh , ,
lembab macam siput

sesiapa yang nak sponsor bayar broadband kembi diminta tampil kedepan
kembi nak ucapkan
terima kasih daun keladi
lain kali bayar lagi
thankss to my daddy

walaupun lembab
tapi still boleh guna

pagi2 lagi dah dok menghadap laptop
dok online facebook
and update blog
kadang2 malam2 update blog
but
hari ni pagi2 lagi

kalau kembar kembi nak main
terpaksa mengalah
memberi laluan kepada dia
diakan raja memerintah
hahahaha

JANGAN MARAH YE KEMBA !
just kidding

kalo dia tibe2 terjah kembi punya blog
pehh
memang nak kenalah kembi nie !
karang dia mengamuk
habis kembi
nak lari tak boleh
kenalah menadah telinga

kalau panglima bukit gantang ada kat rumah nie
lagi teruk kembi kena
eh .  .
korang mesti tak kenal siapa panglima bukit gantang tu
okey .

kembi nak citer
dengar baik2 okey !
tadah telinga
eh . . .
bukan
bukak mata luas2

panglima bukit gantang diberi gelaran kepada
abang pertama kembi
my mom yang bagi gelaran ni
kenapa ?
sebab abang kembi
time dulu2 la
abang kembi ni kalau nak sesuatu bende tu mesti nak juga
kalau tak dapat bende tu mesti dia mengamuk
itu dulu skunk dah lain
dah jadi alim

abang kedua kembi pendiam sikit
dan tak peramah dengan kembi
entahla.
kembi pun tak layan sangat dengan abang kedua kembi

okey la kembi nak stops kat sini
just suka2 nak citer tentang perihal keluarga kembi
hahaha
.  .  .

tunggu cerita kembi okey !

like okey blog kembi !

akan kembali


Terima kasih sebab sudi membaca sampai habis

No comments: