follow kembi okey ! tinggalkan jejak korang di shoutbox supaya kembi senang nak usha blog korang !

kalau suke like jew

Friday, 23 December 2011

result okey jew ~

kenapa ?
kenapa ?
kenapa ?

semua orang asyik tanya
pasal result kembi !
tak suka !!!

kembi bukan straight's A
kembi belajar main2 jew selama nie
sampai cikgu dah marah !
cikgu betul2 begang dengan kembi
sebab kembi trial
tak ada A langsung

but the way !
pmr dapat . . .
okey fikir ?

kembi dapat berapa ?
okey la !
kembi malas nak tunggu korang
lambat sangat
sampai penat kembi

kembi dapat
6 A
1 B
1C

what !
percaya atau tak ?!
time exam PMR barulah kembi buka buku
tu pun just copy and paste

sampai cikgu pandang kembi lama
kembi dah tahu sebab kembi dah check SMS
huhuhu~

maybe sebab cikgu tak percaya
kembi tak dapat satu A for trial
last2 dapat 6 A
mana tak terkejut beruk !

kembi juga tersenarai dalam pelajar cemerlang
ramai cikgu tak percaya
kembi lagilah

kembi nak uncapkan thankss to
my twins
nur arinah saban
sebab dia banyak tolong kembi and kembo juga banyak tolong dia
my best friends
suriani ghani
sebab banyak bagi nasihat and tolong kembi
my friends
rozlina rozie
nur zam zainiena zamli
sebab dorang tolong ajar kembi

thankssss sangat2 !!
muaahhhxx
<3
love u all so much !

walaupun ada C
but kembi bangga sebab dpt 6 A

eh ,
mesti korang tertanya2 apa
yang B and C tu

B kh
pelik kan ?
orang lain mesti kata yang kh paling senang
for kembi susah sangat
sebab kembi punya pilihan 4
"perdagangan dan keusahawanan"

C bi
ajaib kan ?
seriusly kembi memang tak pandai bi
atcually
kembi dah agak yang kembi dapat C for bi
so C dah mencacatkan result kembi

but alhamdulillah
kembi dapat 6 A
cikgu terkejut juga
sebab tak sangka anak muridnya yang PALING malas
dapat result okey !

ramai kawan2 kembi
cakap macam tak percaya
kembi lagilah .

okey
kembi nak stops kat sini .
kembi taklah bangga sangat dapat result macam tu
tapi
alhamdulillah sebab kembi berjaya

kepada yang tak dapat result okey tu
jangan sedih okey !
sebab SPM masih menanti .
SPM menentu kita berjaya or tak !!

p/s : kembi dapat kalahkan abang2 kembi . im proud u know !

.  .  .




Terima kasih sebab sudi membaca sampai habis

No comments: