follow kembi okey ! tinggalkan jejak korang di shoutbox supaya kembi senang nak usha blog korang !

kalau suke like jew

Sunday, 11 December 2011

sakit + tension


guys2 sekalian
thanks singgah baca blog kembi
and
thanks follow kembi
sekarang kembi tak boleh nak follow korang lagi
why ?
sebab kembi tak boleh nak tekan join this site
kat korang punya blog
benda ni jadi sebab my twinss
tak sign out kat googles
boleh jadi gila..
maybe kembi follow korang
bile kembi bukak blog time pagi okey !
malam broadband lembab sikit
so korang tunggulah kembi usha blog orang

eh ,  ,
lari dari topik nie !
kejap !  !
apa topik kita ?
eh  ,  ,
sakit  ?
ohhhhhhhhhhhhhhhh
baru kembi ingat !

kembi tengah sakit nie
sakit apa ?
sakit perut la~
boleh jadi tension
bila korang sakit perut
korang buat apa ?
buat bodoh jew ke ?
oh tak !

kalau kembi
kembi tidur
dan lupakan kesakitan nie sekejap
walaupun sekejap bolehlah rehat

kenapa tak letak minyak angin ?
ohh,, no..
please la !
i don't like "minyak angin"
kembi paling tak suka
sebab minyak angin melekit
and
kembi tak suka pegang minyak angin juga

so sesiapa yang suruh kembi ambil minyak angin
ambil sendiri !  !
ada kaki ada tangan
boleh jalan dan bergerak
so pergi ambil sendiri !
JANGAN MENYUSAHKAN ORANG LAIN !

okey la guys2 yang usha blog kembi
kembi nak stops kat sini
nak usha blog
but
tak follow lagi
just simpan link url blog korang jew..

sesiapa yang usha blog kembi
JANGAN LUPA TINGGALKAN JEJAK KORANG KAT SHOUTBOX !
senang kembi nak usha blog korang !
apa2 hal kite jumpa lagi ye !
diwaktu yang sama pada hari yang sama
eh .  .
macam iklan TV la plak !
hehehe
.  .  .

stress sebab sakit perut !

tension baby !


Terima kasih sebab sudi membaca sampai habis

2 comments:

X.m.i.n.t.o.o.X said...

why 'kembi'?:)

Nur Tarwiyah Saban said...

nothing.. sakit sebab ala biasa la pompuan bile datang.. thankss X.m.i.n.t.o.o.X sbb komen..