follow kembi okey ! tinggalkan jejak korang di shoutbox supaya kembi senang nak usha blog korang !

kalau suke like jew

Saturday, 31 December 2011

Segmen : Blogwalking and Follow by Tintan

assalamualaikum
okey !
kembi nak masuk satu segmen
so korang pun digalakkan menjoin

klik kat banner kalau nak join

syaratnya terlalu simpe

* follow kalau TERasa nak follow
(kalau boleh follow la)
follow blog ni sama !

* nak tag atau tak sokay je

*last date : 31/12/11
(hari ni la ye)

okey!
itu je kembi nak post
so hope korang2 suke

.  .  .


Terima kasih sebab sudi membaca sampai habis

5 comments:

puteri nur afiqah said...

hai akak...
saya dari segmen yg sama.. sudah follow...
sudi2 la ke blog saya ^_^
http://princessdiaryme.blogspot.com/2011/12/segmen-blogwalking-and-follow-by-tintan.html

puteri hanisah said...

dtg dari segmen yang same....
suda follow ^_^
silalah ke blog saya~
http://nysahanysa97.blogspot.com/2011/12/segmen-blogwalking-and-follow-by-tintan.html

nanieybarnieylurviey said...

singgah pagi kt sini..
Jemput singgah balik jon Blitz Give Away 2012 :)

nur ika said...

dari segmen yg sma dear..^.^

hidayah said...

dr segmen yg sme .. jmput follow blog saye jugak yee ..tanx :D

http://rainingofmylife.blogspot.com/2011/12/segmen-blogwalking-and-follow-by-tintan.html