follow kembi okey ! tinggalkan jejak korang di shoutbox supaya kembi senang nak usha blog korang !

kalau suke like jew

Friday, 2 December 2011

sorry guys !

huhuhu~ dah lama kembi tak update blog. ada lebih sebulan tak ? lebih kureng kot.. hahaha~ macam nie kisah yew.. kisah ni panjang~~~~~~~~ tapi kembi pendekkan yup. al-kisah,, pada hari raya haji yang lalu laptop toshiba yang berwarna merah kembi skrin pecah.. waarrgghh nak nangis kalau teringat ye. satu hari kembi kena marah dan satu hari juga kembi duduk terkurung dalam bilik bersama kembar kembi..
tak nak la citer benda nie. membuatkan kembi nangis.. kalau nangis sapa yang susah ? my boyfriends juga.. hahaha~ sejak bile ada boyfriends nie ? seriously kembi tak ada boyfriendss.. tipu jew..
sorry guyss sebab kembi tak update new post.. maaf sanggaaaaaatttttttttttttt !!!!!!


Terima kasih sebab sudi membaca sampai habis

No comments: