follow kembi okey ! tinggalkan jejak korang di shoutbox supaya kembi senang nak usha blog korang !

kalau suke like jew

Sunday, 25 December 2011

tak salah kan ?

huissshh penat sudah
join contest semua tu

assalamualaikum
barulah boleh update post
baru boleh rehat
penat kembi sebab nak join itu semua

okey !
kembi nak tanya satu soalan

soalan nie selalu buat kembi terfikir2

lelaki memang tak baca novel kew ?
lelaki memang tak boleh berblog kew ?
lelaki memang tak layak berPINK ?

abang2 kembi selalu kata

lelaki kalau baca novel
nampak macam pondan

but for kembi
lelaki tu maybe nak tahu pengalaman orang lain
or
lelaki tu nak belajar erti kedewasaan

lelaki kalau ada blog
nampak macam skema

but for kembi
lelaki tu maybe nak mempunyai kawan
or
lelaki tu nak share story dia kat semua

lelaki kalau suka PINK
nampak macam ala2 mak-yah

but for kembi
lelaki tu maybe suka colour pink
or
lelaki tu nak jadi manja

kenapa lelaki tak boleh suka apa yang permpuan buat ?
and
kenapa permpuan tak boleh suka apa yang lelaki buat ?

bukan maksud kembi
lelaki jadi macam perempuan
or
perempuan jadi macam lelaki

just kenapa tak boleh suka or buat ?

tak salah kan ?

memang tak salah
kalau tak melanggar hukum hakam agama

okey la kembi stops kat sini
karang banyak pulak yang melalut

yangkembi dok story bagai ni semua
ini fakta or akta ?

hahahaXD

.  .  .



Terima kasih sebab sudi membaca sampai habis

No comments: