follow kembi okey ! tinggalkan jejak korang di shoutbox supaya kembi senang nak usha blog korang !

kalau suke like jew

Tuesday, 21 February 2012

saham kembi dah jatuh !

assalamualaikum
pelik tak title post kembi nie ?
katakan pelik yew !
huhuhu

apa kebenda tu ?
SAHAM KEMBI DAH JATUH

let's story

dekat taman flat kembi
adalah seekor anjing hitam yang kecik
tiba-tiba tersesat kat taman

sudah la tu time kembi tengah lepak dengan members
adoyai~

time tu pulak kembi pakai baju hitam
anjing tu tetibe je
pergi dekat kembi and the geng

apa lagi kalau tak lari
duduk flat mana ada tanah
nak samak pun tak boleh .

paling menyedihkan
and a most thing
MEMALUKAN

kalau dah lari kat taman
and
kena pulak kena kejar anjing

mesti orang akan tengok right ?!
orang yang tengok tu dah la lelaki
lelaki yang boleh dikatakan baya-baya kembilah .
saham jatuhlah . . .

malu kowt !

" tabahkan hati kuatkan iman "

itu prinsip kembi yaww !!

.  .  .


kembi taklah lari selaju nie


lari cik zebra ! eh cik ke ? oppss silap, encik .


Terima kasih sebab sudi membaca sampai habis

Saturday, 18 February 2012

karipuft girls

assalamualaikum
okey stalker2 semua !
hari nie tajuk post kembi special sikit

karipuft girls
why ?

this story about yesterday
kembi and the geng try buat karipap
frst time mencuba sendiri
tanpa bantuan sesiapa

dulu selalu jugalah kembi tolong ma kembi buat karipap
tapi itu dulu
semalam my kemba nie teringin makan karipap
so try la buat sendiri

suriani kawan kembi pun tak pernah buat karipap
so kembi and the geng main buat je
tanpa RESEPI yeeee

buat-buat-buat
inti kentang kurenggg sedap
kulit TERkurengg garam

TAPI
sedap !

first time buat
so kalau tak jadi sokay la kan

haha

.  .  .

ciplak kat cik google ye !

nanti kembi masuk picture karipuft yee



Terima kasih sebab sudi membaca sampai habis

Friday, 10 February 2012

budak science

assalamualaikum
dah lama kembi tak update post baru kan ?!
rindu tak ?

komfirm korang tak rindu kat kembi
kecik hati kembi
T_T

apasal kembi nie touching sangat nie ?
saja mengedik .
hehehe :)

ala,
kembi tau korang-korang-korang
tak kan baca post kembi nie
sebab ?
korang memang malas nak baca

kembi tak kisah
korang melawat blog kembi
just nak kembi follow balik kan ?!
betulkan ?!

kembi tak kisah kalau korang tak nak follow kembi
sebab
kembi memang tak kan follow balik
hahaha
kejam giler kembi nie !

okey !
berbalik kepada tajuk post nie
BUDAK SCIENCE ?

bangga ?
tak kowt .
#tipu jehh . mestilah bangga#

berlagak ?
tak punya .
#serius kembi tak ! kalau korang fikir camtu . suka hati#

poyo ?
bukan soalan tu sama je ke dengan kat atas .
#tengok atas bukan pandang atas !#

aku memang budak kelas science
tapi rasa macam tension
stress tahap gaban la masuk kelas nie

time yang kena fokus
* add math
#sekali terlepas semua sekali tak faham
* kimia
#facepaper
* biology
#sleeping + chating
*fizik
#OMG! understand ?? serius no ! tak faham kowt

goverment say :
pelajar science semakin menurun

yeahh !
aku sokong 100%

siapa yang nak masuk kalau
kelas science hanya untuk budak2 yang nak fokus sahaja

kembi ?
rilexx okey !
kembi bukannya TERlalu FOKUS
main-main je lebih .

kadang-kadang terfikir
kenapa kembi masuk kelas science
sedangkan subjek ni la yang PALING diBENCI

tahun ni kelas science menurun sebab
# susah
# banyak subjek
# pening kepala
# tak ada cita-cita (maybe)

hehehe
kalau nak list kan memang banyak
tapi korang bukan ye nak baca
so tak payahlah nak menyusahkan diri

huhuhu

okey ! okey !
i will stop here !
here ! not there .

bla . . . bla . . . bla . . .





Terima kasih sebab sudi membaca sampai habis