follow kembi okey ! tinggalkan jejak korang di shoutbox supaya kembi senang nak usha blog korang !

kalau suke like jew

Friday, 10 February 2012

budak science

assalamualaikum
dah lama kembi tak update post baru kan ?!
rindu tak ?

komfirm korang tak rindu kat kembi
kecik hati kembi
T_T

apasal kembi nie touching sangat nie ?
saja mengedik .
hehehe :)

ala,
kembi tau korang-korang-korang
tak kan baca post kembi nie
sebab ?
korang memang malas nak baca

kembi tak kisah
korang melawat blog kembi
just nak kembi follow balik kan ?!
betulkan ?!

kembi tak kisah kalau korang tak nak follow kembi
sebab
kembi memang tak kan follow balik
hahaha
kejam giler kembi nie !

okey !
berbalik kepada tajuk post nie
BUDAK SCIENCE ?

bangga ?
tak kowt .
#tipu jehh . mestilah bangga#

berlagak ?
tak punya .
#serius kembi tak ! kalau korang fikir camtu . suka hati#

poyo ?
bukan soalan tu sama je ke dengan kat atas .
#tengok atas bukan pandang atas !#

aku memang budak kelas science
tapi rasa macam tension
stress tahap gaban la masuk kelas nie

time yang kena fokus
* add math
#sekali terlepas semua sekali tak faham
* kimia
#facepaper
* biology
#sleeping + chating
*fizik
#OMG! understand ?? serius no ! tak faham kowt

goverment say :
pelajar science semakin menurun

yeahh !
aku sokong 100%

siapa yang nak masuk kalau
kelas science hanya untuk budak2 yang nak fokus sahaja

kembi ?
rilexx okey !
kembi bukannya TERlalu FOKUS
main-main je lebih .

kadang-kadang terfikir
kenapa kembi masuk kelas science
sedangkan subjek ni la yang PALING diBENCI

tahun ni kelas science menurun sebab
# susah
# banyak subjek
# pening kepala
# tak ada cita-cita (maybe)

hehehe
kalau nak list kan memang banyak
tapi korang bukan ye nak baca
so tak payahlah nak menyusahkan diri

huhuhu

okey ! okey !
i will stop here !
here ! not there .

bla . . . bla . . . bla . . .





Terima kasih sebab sudi membaca sampai habis

No comments: