follow kembi okey ! tinggalkan jejak korang di shoutbox supaya kembi senang nak usha blog korang !

kalau suke like jew

Friday, 30 March 2012

check exam results !

assalamualaikum
hari nie kembi nak habaq sikit

mungkin korang dah habis exam UJIAN 1
right ?
so , lama sangat nak tunggu cikgu kita print
and bagi results kat kita

tak payah nak tunggu
just open the web

tengok korang punya results
just masuk kan korang punya no IC

cepat and mudah !

sharing is caring
. . .




Terima kasih sebab sudi membaca sampai habis

Saturday, 17 March 2012

love it

assalamualaikum
and
salam sejahtera

TERlebih happy pulak kembi nie kan ?!
haha :)
what happened

okey !
let's story
tadi kembi keluar la dengan my BFF
pergi jusco wangsa maju
jalan kaki yaww !
penat + busuk

korang semua tahu kan ?!
yang kembi ni suka baca novel
so kembi nie teringin bebenor nak satu buku nie
CINTA KONTRAK

so i get it at MPH jusco wangsa maju
so guyss jangan jealous okey !
hahaXD
korang nak jealous ?
ohh ehhh ,, please larhh !
i know yang korang tak akan jealous punya larhh

satu novel pun nak kecoh !
tak hapa -apa la kembi nie kan !
ofcourse la kembi nie kan semua benda nak cerita .

dari tahun lepas kembi baca novel ni
start from penulisan2u.com
dapat baca sampai bab 20 je
huhu :(

tunggu sampai tunggu
akhirnya
hari ini dan masa tadi
dapat juga

suka sangat-sangat !
haha :)

okey !
i know korang tak suka kembi cerita
so i stops kat sini

nak jelir lidah boleh tak ?!
:P

sorry guyss ;)
kenyit sikit ..

.  .  .


 

Terima kasih sebab sudi membaca sampai habis

Thursday, 15 March 2012

NOVEL

assalamualaikum
kenapa tajuk hari ni
nampak cam pelik je kan ?

NOVEL
tajuk nie kembi ambik sebab
kembi rasa nak share story
sekarang nie kembi selalu sangat bukak (stalker)
blog orang untuk baca novel online

kadang-kadang
kembi terfikir
kenapa kembi tak buat novel sendiri
cehhwahhhhhh !
seriusly kembi boleh menulis and ada jalan cerita yang memang best
tapi kembi ada penyakit
tu yang tak boleh tu !

penyakit apa la tu kan !
sesiapa yang belum tahu
ceq nak habaq la ni
penyakit M
MALAS
hahaha :)

penyakit yang tak ada ubatnya .
malas nak tulis
tapi kalau berangan sure boleh !

kembi suka berangan
suka membaca
suka berfikir
suka main
and macam2 lagi .

kembi ingat lagi seorang kawan kembi
yang  nak sangat dengar cerita kembi
and suruh kembi tulis cerita
tapi sayang sampai hari ini kembi tak tulis
sanggup dia nak tulis kat laptop
tapi kembi buat endah tak endah je

bukan apa macam buang masa je nak tulis ni bagai
tapi kembi suka bercerita sorang2 .
kadang2 my twins and my mom selalu je pelik
ye la kembi ni cakap dengan siapa la kan ?!

but hari ini
mulai hari ini
kembi nak start buat cerita
tapi kembi takut kalau terstops kat tengah jalan .

kembi pernah la buat cerita kat dalam otak kembi ni
cerita ni kembi story kat kembar kembi
dia nie dah la susah teramat giler nak feeling
tapi dengar cerita kembi yang menyedihkan ni
dia menitiskan air mata juga
walaupun bukan kat depan kembi
but kembi tahu disebalik wajahnya .

kembi story kat kembar pun sambil tersedu-sedan
menangis hiba sebab buat cerita yang macam ni
akhirnya kembi berjaya juga habiskan cerita ni kat kembar
dengan nangis , dengan bunyi hingus nie bagai
tapi kembi puas

ye la kan cerita ni memang cerita yang kembi rasa syok sangat bila cerita
kalau ada masa kembi story cerita apa la ni kan .
hahaha :)

.  .  .

 

 

 

Terima kasih sebab sudi membaca sampai habis

Monday, 12 March 2012

hang out with 4 alpha

assalamualaikum <3
hari ni kembi hangout
pergi
wangsa walk

syookkk habiss !
why kembi ?
first time main bowling

huhuhu~
keluar dengan semua budak kelas
1 Malaysia
ofcourse la my classmate semuanya pelbagai kaum
so just we all je yang 1 Malaysia
hahaha~~~

so kembi upload gambar je la
untuk tontonan semua .
LOL :P

.  .  .

internet macam kura-kura larh~
sabar yew
kalau ada masa kembi upload gambar
huhuhu~ T_T



Terima kasih sebab sudi membaca sampai habis

Sunday, 11 March 2012

nak tunjuk header baru

assalamualaikum
sihat ?
kembi ?
alhamdulillah

letih + penat
seharian di ipoh
menghadiri kenduri "ank buah"

pagi tadi baru sampai KL
and then terus pergi kenduri kawan kepada kakak
LOL
serius penat

baru hari ni ada masa nak mencoret
ada perkara pelik tak berlaku kat blog kembi ?
cer la tengok kat atas sekali tu

cehhh ,
itu pun mau berlagak ka ?
bukan berlagak la >,<
just suke-suke
nak share benda nie
hahaha

.  .  .

ini hanya hak kembi seorang je tau !
no copy ye sayang~



Terima kasih sebab sudi membaca sampai habis

Thursday, 8 March 2012

tension

assalamualaikum
kembi here !
tak ada mood :(

sedih + kecik hati + tension

apa yang sedih
when kawan sendiri macam nak merendahkan diri kembi je
tahu la kembi tak pandai !
tak payah la berlagak !!!

kembi kecik hati
sebab my friends too fikir yang dorang pnadai
they think that im not clever
serius la kembi memang tak pandai BI
so tak payah la nak lebih-lebih
yang korang pandai sangat !

nie lagi satu subjek !
hafal formula bagai
last-last keluar maksud yang tak pernah nak ambil tahu
dah la tu yang kira-kira 2-3 soalan je .
fizik ! arggghhh ~~~~

tension belajar satu hal
bi pulak buat masalah ~
friends pulak tak sporting langsung !

.  .  .

NO CONNECTION


macam ni la kowt keadaan kembi


Terima kasih sebab sudi membaca sampai habis