follow kembi okey ! tinggalkan jejak korang di shoutbox supaya kembi senang nak usha blog korang !

kalau suke like jew

Saturday, 17 March 2012

love it

assalamualaikum
and
salam sejahtera

TERlebih happy pulak kembi nie kan ?!
haha :)
what happened

okey !
let's story
tadi kembi keluar la dengan my BFF
pergi jusco wangsa maju
jalan kaki yaww !
penat + busuk

korang semua tahu kan ?!
yang kembi ni suka baca novel
so kembi nie teringin bebenor nak satu buku nie
CINTA KONTRAK

so i get it at MPH jusco wangsa maju
so guyss jangan jealous okey !
hahaXD
korang nak jealous ?
ohh ehhh ,, please larhh !
i know yang korang tak akan jealous punya larhh

satu novel pun nak kecoh !
tak hapa -apa la kembi nie kan !
ofcourse la kembi nie kan semua benda nak cerita .

dari tahun lepas kembi baca novel ni
start from penulisan2u.com
dapat baca sampai bab 20 je
huhu :(

tunggu sampai tunggu
akhirnya
hari ini dan masa tadi
dapat juga

suka sangat-sangat !
haha :)

okey !
i know korang tak suka kembi cerita
so i stops kat sini

nak jelir lidah boleh tak ?!
:P

sorry guyss ;)
kenyit sikit ..

.  .  .


 

Terima kasih sebab sudi membaca sampai habis

2 comments:

ieZ_wawa said...

wawa dh bca novel ni..
best glaaaa..dh bnyk kli ulang...

ieZ_wawa said...

awk dh bca nvel apa erk?? bleh bgi suggestion x,nvel2 yg best..wawa pun mnat gk bca nvel nie..tmbh2 nvel yg bkaitn ngn kwin pksa...waaahhh minat hbis~