follow kembi okey ! tinggalkan jejak korang di shoutbox supaya kembi senang nak usha blog korang !

kalau suke like jew

Thursday, 15 March 2012

NOVEL

assalamualaikum
kenapa tajuk hari ni
nampak cam pelik je kan ?

NOVEL
tajuk nie kembi ambik sebab
kembi rasa nak share story
sekarang nie kembi selalu sangat bukak (stalker)
blog orang untuk baca novel online

kadang-kadang
kembi terfikir
kenapa kembi tak buat novel sendiri
cehhwahhhhhh !
seriusly kembi boleh menulis and ada jalan cerita yang memang best
tapi kembi ada penyakit
tu yang tak boleh tu !

penyakit apa la tu kan !
sesiapa yang belum tahu
ceq nak habaq la ni
penyakit M
MALAS
hahaha :)

penyakit yang tak ada ubatnya .
malas nak tulis
tapi kalau berangan sure boleh !

kembi suka berangan
suka membaca
suka berfikir
suka main
and macam2 lagi .

kembi ingat lagi seorang kawan kembi
yang  nak sangat dengar cerita kembi
and suruh kembi tulis cerita
tapi sayang sampai hari ini kembi tak tulis
sanggup dia nak tulis kat laptop
tapi kembi buat endah tak endah je

bukan apa macam buang masa je nak tulis ni bagai
tapi kembi suka bercerita sorang2 .
kadang2 my twins and my mom selalu je pelik
ye la kembi ni cakap dengan siapa la kan ?!

but hari ini
mulai hari ini
kembi nak start buat cerita
tapi kembi takut kalau terstops kat tengah jalan .

kembi pernah la buat cerita kat dalam otak kembi ni
cerita ni kembi story kat kembar kembi
dia nie dah la susah teramat giler nak feeling
tapi dengar cerita kembi yang menyedihkan ni
dia menitiskan air mata juga
walaupun bukan kat depan kembi
but kembi tahu disebalik wajahnya .

kembi story kat kembar pun sambil tersedu-sedan
menangis hiba sebab buat cerita yang macam ni
akhirnya kembi berjaya juga habiskan cerita ni kat kembar
dengan nangis , dengan bunyi hingus nie bagai
tapi kembi puas

ye la kan cerita ni memang cerita yang kembi rasa syok sangat bila cerita
kalau ada masa kembi story cerita apa la ni kan .
hahaha :)

.  .  .

 

 

 

Terima kasih sebab sudi membaca sampai habis

No comments: