follow kembi okey ! tinggalkan jejak korang di shoutbox supaya kembi senang nak usha blog korang !

kalau suke like jew

Thursday, 8 March 2012

tension

assalamualaikum
kembi here !
tak ada mood :(

sedih + kecik hati + tension

apa yang sedih
when kawan sendiri macam nak merendahkan diri kembi je
tahu la kembi tak pandai !
tak payah la berlagak !!!

kembi kecik hati
sebab my friends too fikir yang dorang pnadai
they think that im not clever
serius la kembi memang tak pandai BI
so tak payah la nak lebih-lebih
yang korang pandai sangat !

nie lagi satu subjek !
hafal formula bagai
last-last keluar maksud yang tak pernah nak ambil tahu
dah la tu yang kira-kira 2-3 soalan je .
fizik ! arggghhh ~~~~

tension belajar satu hal
bi pulak buat masalah ~
friends pulak tak sporting langsung !

.  .  .

NO CONNECTION


macam ni la kowt keadaan kembi


Terima kasih sebab sudi membaca sampai habis

No comments: