follow kembi okey ! tinggalkan jejak korang di shoutbox supaya kembi senang nak usha blog korang !

kalau suke like jew

Friday, 20 April 2012

followers saya dah nak cecah ... .

assalamualaikum kawan-kawan semua :)
hari ni mood kembi
kurang baik larhh
tapi sebab kembi ni dah lama tak post
tu yang gagahkan diri untuk senyum
bergigih kembi menulis
sebab
kembi nak habaq mai kat hangpa semua
cehh , terkeluar pulak bahasa kedah
hehehe :)
jangan marah yew !
bak kata P.Ramlee

okey ! dah menjauh tersimpang kembi ni kan ?!
belok sana belok sini
tak jumpa jalan ni
last-last tanya orang
apa yang aku merepek nie ?!!!!
jalan straight je cik adik oi~
means STRAIGHT TO THE POINT

tajuk post kali ni pelik kew ?
mesti korang rasa kembi ni POYO
follow baru 100 lebih nak berlagak
aku yang beribu-ribu pun tak poyo

but benda nie memberi maksud paling TERBESAR for me
because
kembi nak sangat cari followers yang ke 103
103 memberi maksud yang paling bermakna untuk kembi

kalau korang nak tahu
tunggu larhh next post
korang tunggu larhh sampai berjanggut pon !
haha :)
kalau ada masa , kembi bagi tahu okey !
apa maksud yang TERbesar sangat tu ?!

lagi banyak kembi tulis
lagi banyak kembi merepek
korang ?!
mesti tak baca sampai habis
sebab
korang semua hanya datang
* MELAWAT
* MENZIARAH
* BLOGWALKING
* SINGGAH
 tu je ayat korang kat shoutbox kan ?!

kalau terasa ?!
urmmm,,,
apa patut kembi buat erk ?
buat tak layan kowt !
hahaXD

so apa lagi
korang datang letak kat shoutbox tu like this
* FOLLOW SINI
* DATANG BACA
* JOIN SEGMEN
kalau macam nie kembi akan datang kat blog korang

by the way
kalau korang letak juga ayat
* MELAWAT
* MENZIARAH
* BLOGWALKING
* SINGGAH
kembi akan follow
datang plus follow

sebab my prinsip senang je
kalau kita follow dia balik
ofcourse dia akan follow balik

hahahahahahaha
merepek meraban
okey bye :)
senyum itukan sedekah

.  .  .



Terima kasih sebab sudi membaca sampai habis

No comments: