follow kembi okey ! tinggalkan jejak korang di shoutbox supaya kembi senang nak usha blog korang !

kalau suke like jew

Monday, 9 April 2012

kawan kepada kawan

assalamualaikum readers semua ! sihat or tak siaht ?! kalau dah menghadap laptop ofcourse  la sihat kan ? what about kembi ? im fine by the way busy sedikit dengan sekolah . al-maklum la masih sekolah :) tajuk hari ni special sikit . why ? because ini story about my friend . saja ciplak dia punya . haha . serius tak okey ! just nak share sahaja . bukan nak aibkan orang or what tapi just nak bagi tahu korang semua what happens she done .
okey , kembi tak akan letak nama dia . why ? sebab kan kembi dah kata yang kembi tak nak aib kan dia just nak share apa benda yang korang patut tahu . kawan kembi tu capital E okey ! and the guy capital S .
my friend capital E nie kawan dengan seorang mamat gila yang entah dari planet mana yang telah TERhempas kat bumi kita nie iaitu capital S . capital S nie juga pernahla kembi kenal and kalau boleh kembi tak nak kenal langsung . why ? sebab memalukan je . entah macam mana la yang capital E ni boleh kenal dengan capital S . kembi memang tak tahu . kembi tahu pun last week yang capital E nie cerita yang dia dah couple dengan capital S . OMG larhh kembi kata . sebab capital S nie terlalu teruk sampai tak boleh nak dibayangkan . capital E nie dia cerita yang capital S nie nak berubah . menangis-nangis bagai . nak bunuh diri la . tah apa-apa la capital S nie kan ?! so capital E ni cakaplah tak baik semua tu nak bunuh diri  sebab girlfriend capital S dah tinggalkan dia . so capital S nie cakap kalau nak dia ni berubah and tak bunuh diri couple and send gambar **gel . serius wehyyy ! tak main-main . so capital E nie kata no way ! she say NO . but capital S nie jenis yang tak dengar cakap and jenis yang nak kena ikut semua perintah dia . he say kalau capital E ni tak bagi gambar tu , ex-capital E ni nak sebarkan gambar **gel dia kat satu laman web . sebab tu la capital S nie nak gambar tu and he said dia nak tolong capital E nie .. capital E nie tak nak bagi and capital S nie paksa . the end capital E nie bagi . and capiatl E story la kat kembi and sebenarnya dia rasa bersalah and gelisah sangat nak cerita kat kembi . so kembi pun paksa la dia cerita . mula-mula dia tak nak and kembi pun malas nak paksa . last-last dia cerita . kembi marah la juga . sebab kenapa bodoh sangat bagi gambar tu kat orang yang sakit mental macam tu . dia pun kecewa . and kembi bagi nasihat supaya jangan buat macam tu lagi ! tapi gambar tu tak ada la gambar **gel just kat bahu je .
the end of the story JANGAN BAGI GAMBAR SESUKA HATI SAHAJA !

.  .  .


kalau kawan , dia kena faham


Terima kasih sebab sudi membaca sampai habis

No comments: