follow kembi okey ! tinggalkan jejak korang di shoutbox supaya kembi senang nak usha blog korang !

kalau suke like jew

Tuesday, 17 April 2012

MAAF DARI HATI

assalamualaikum
hoho :D
di malam yang ceria di hari yang serba indah
haihh ! apa kena dengan kembi nie ?
just to share something that NOT important !
(brokenenglish)

atcually ,
kembi nak share la sedikit karya yang tak seberapa nak best
by the way
korang baca je la kann~

ku kenang selalu
saat kita bersama
menghadapi suka dan duka
saat rindu itu hadir
menambah luka dihati ini
kerana terkenangkan mu yang jauh
sebak dihati
air mata berjujuran
kerana rindu dengan dirimu
tapi apakan daya
diri ini tidak kuat
tidak kuat menanggung rindu
saat ku terpandang tepi mejaku
kulihat kau tersenyum simpul memandangku
ku sedar dirimu memerhatiku dari tadi
saat aku melihat gambarmu disampingku
menjadikan hatiku nanar
menangis tidak berlagu
kerana gambar ini
akan membuatkanku ingat tentangmu
kenangan , memori , sejarah
tersimpan di ruang dalam hidupku
setiap sudut bilik ini
setiap sudut hati ini
ku terkenang dirimu
kau jauh berbatu-batu
tetapi jauh bukan halangan
untuk membuatkan mu jauh dari hatiku
ku sedar siapa diri ini
hanya insan biasa
yang selalu membuat kesalahan
walaupun kesalahan ini
membuatkan mu jauh berlari dariku
kesalahan ini membuatkan ku rasa kecewa
kecewa dengan diri sendiri
kerana tiada kata maaf yang hadir
yang terbit di ruang bibirku
perasaan bersalah sering melanda hidupku
hanya tiada kata maaf
tetapi
hanya maaf dari hati
menjadi perantaraan untukmu

MAAF DARI HATI

create by me :)
Nur Tarwiyah Saban
it's me !
kembi la~

sebenarnya kata-kata ini
ditujukan khas for my friends
yang jauh di perantauan
rasa bersalah sebab
kembi suka buat dia marah .
dia tu siapa ?
lelaki or perempuan ?!
okey ! seriusss !
girl larhh~
kembi suka kawan dengan dia

friend forever
:)

.  .  .




Terima kasih sebab sudi membaca sampai habis

No comments: