follow kembi okey ! tinggalkan jejak korang di shoutbox supaya kembi senang nak usha blog korang !

kalau suke like jew

Monday, 7 May 2012

exam lagi~

assalamualaikum
hari ni first day exam
dengan keadaan yang kurang sihat
bertambah lagi selesema
memang sungguh tak selesa
berbekalkan dengan tisu yang ada
membuatkan kembi lagi bertambah kalut
nak jawab exam macam nak berperang

semestinya hari pertama exam
mesti bahasa malaysia kan ?!
dengan berbekalkan sedikit pelajaran
didalam kepala otak nie
boleh la menjawab ~

kertas 1 boleh lagi
kertas 2 ?
adoiiii
rasa macam nak koyak-koyakkan kertas je
salah buat kowt !
soalan novel
last sekali
8 markah hilang begitu sahaja

menangis tak berlagulah kembi
yang paling menyayat hati
apabila
kembar kembi pun salah buat di bahagian yang sama
memang sehati sejiwa

cikgu pisahkan kemba dengan kembi
sebab
tak nak meniru
tetapi
memang dah tertulis
yang minda kami sama

dulu kelas sama
semua markah hampir sama
dan
jawapan pun hampir sama
sampai cikgu kata kemba and kembi meniru

memang sepatutnya
kemba sekelas dengan kembi pada tahun ini
tetapi guru kelas kembi last year tak bagi
sebab takut kemba and kembi buat kecoh time belajar
bukan gadoh
hanya suka buat bising
SAYA BUDAK NAKAL

okey ! okey ! okey !
study ! study ! study !
exam ! exam ! exam !

.  .  .



Terima kasih sebab sudi membaca sampai habis

No comments: