follow kembi okey ! tinggalkan jejak korang di shoutbox supaya kembi senang nak usha blog korang !

kalau suke like jew

Saturday, 5 May 2012

kembi sudah demam !

assalamualaikum :)
sihat ke ?
kembi kurang sihat sikit
demam dah masuk 3 hari
tu yang lama tak update blog
atcually , kembi malas nak update

lagi pun
semalam kembi buka blog nie
tak boleh!
kena madwere (sejenis virus)
tu yang kembi tukar background
sebab background kembi yang lama
kena virus
so untuk keselamatan blog nie
tu yang kembi tukar

and then,
kembi dah lama tak buka blog and facebook
sebab abang kembi asyik main je
yang ni pun curi-curi online
hehe :)

okey !
berbalik kepada demam
kembi demam pun sebab cuaca
ye la kan
panas sentiasa
hujan bun berkala

tapi hari ni
kembi boleh plak berjalan

dari rumah ke genting klang
dari genting klang ambik teksi
ambik teksi terus ke Perpustakaan Negara
tapi hari nie
PN tak bukak
sebab , hari nie hari wesak
lepastu suruh pemandu teksi ke titiwangsa
tapi bila nak u-turn
terus kiteorang menjerit
"pakcik ! jangan u-turn lagi . pergi ke LRT Damai"
lepastu , jalan ke rumah nenek tohiroh di lorong keramat 22
lepastu dapat call
terus jalan kaki untuk ke titiwangsa
lepastu ambik teksi kat tepi jalan rumah lama aku
kat kampung baru
sampai kat titiwangsa
belajar sekejap
main je lebih
lepastu jalan kaki ke bus stop depan h.tawakal
lepastu balik

demam pun terus kebah
sebab banyak keluar peluh
habis berlecak ketiak kembi
hahaha
tak senonoh betul la kembi nie kan !

bye :)
.  .  .

snap kat notebook je :) ni la friends kembi
kembi yang pakai baju coklat pekat


Terima kasih sebab sudi membaca sampai habis

1 comment:

Fazillah Pafli said...

bukan notebookla tapy netbook ><