follow kembi okey ! tinggalkan jejak korang di shoutbox supaya kembi senang nak usha blog korang !

kalau suke like jew

Saturday, 19 May 2012

untuk kamu perasaan aku

assalamualaikum semua!
sihat ke?
alhamdulillah korang sihat
kembi?
minggu exam macam ni la
pelbagai masalah datang menimpa
entah kenapa Allah nak uji kembi
tapi kembi reda semua ni
sebab kembi kena kuat

entah kenapa
tiba-tiba sahaja kawan baik kembi
sisihkan kembi tanpa sebab
kembi ingat balik kenapa dorang tak layan kembi macam biasa
bukan kembi cemburu
tetapi pelik binti ajaib
sebab dorang tak pernah macam ni
kembi takut kalau ada orang nak rosakkan
persahabatan kembi
sebab persahabatan ni dari form3 lagi

kembi menangis bila dorang kutuk kembi
first time kembi menangis sebab kawan!
selama ni kalau kembi gaduh dengan orang lain
kembi tak nangis sebab kembi tak anggap dorang tu kawan terbaik kembi
tapi ni lain

kembi dah anggap dorang kawan terbaik yang pernah kembi ada
kembi tolong dorang
kembi ajar dorang
kembi backup dorang
semua untuk kebaikan dorang
tapi
ni balasan kembi atas jasa kembi kat dorang.

patutla ada peribahasa berkata macam ni
BUAT BAIK BERPADA-PADA
BUAT JAHAT JANGAN SEKALI-KALI

masalahnya kembi tak tahu sebab apa
dorang nak sakitkan hati kembi
kembi sedih + menangis + exam

kembi kuatkan hati
sebab kembi ni jenis yang tak dapat kawal perasaan
bila kembi sedih
kembi tak dapat jawab exam
apa yang kembi baca semua tak ingat

sanggup dorang buat macam ni?!

kembi bersyukur sebab ada orang yang telah memberi semangat kat kembi
thankss to my dear friends atas sokongan korang supaya aku kuat
korang ada disaat aku perlukan seseorang untuk meluahkan perasaan
thankss a lot to
Rolina Bt Rozie
Nabilah Syahirah Bt Jefri
Fazillah Bt Pafli
Fadillah Bt zaid
Tohiroh Bt Azmi
to my loving friends that i miss you
Nur zam zainiena
and to my loving brother
abang Manan Muda
walaupun tak kenal dia tetap bagi semangat kat adik comey dia ni

dia suruh kembi faham perasaan dia
tapi kembi sindir dia untuk kebaikan dia berubah
and dia suruh kembi berubah jangan suka sindir orang
tapi
dia tak pernah nak faham perasaan kembi
bila dia buat macam ni kat kembi
dia fikir kembi tak ada perasaan

kenapa semua orang nak suruh kembi faham perasaan dorang
sedangkan dorang tak pernah nak faham apa perasaan kembi

kembi buat macam tu sebab nak dorang sedar untuk kebaikan dorang
tapi dorang cakap kembi ni sakitkan hati dorang

dorang sakitkan hati kembi
bila sindir kembi tak tahu apa-apa tentang bola + lagu lama
kembi sabar tapi dalam hati tengah sakit hati
sebab kembi tak nak persahabatan kita berantakkan

semua orang tak pernah nak faham perasaan kembi kan?!
just say it yang dorang dah tak nak kawan dengan kembi
kembi akan pergi dan pergi jauh dari dorang punya hidup

dorang tak pernah nak fikir perasaan kembi
sebab dorang just fikir hati dorang
okey fine!
kalau dorang dah tak nak kawan dengan kembi
kembi akan undurkan diri
sebab kembi tak nak terhegeh-hegeh kawan dengan orang tak suka kembi kawan dengan dorang

kembi harap dia baca apa yang kembi tulis kat blog ni
cuma satu je yang kembi nak cakap kat dia
kembi sayang dia sangat!
walaupun kita gaduh
kembi akan sentiasa kenang saat kita bersama
sebab semua kenangan kita adalah
sweet memory untuk diingati

kalau dia baca
kembi ak ucapkan
TERIMA KASIH SEBAB BACA
AND
JADI KAWAN AKU UNTUK SELAMA NI

THANKSS SEBAB MENCERIAKAN HARI-HARI KEMBI
AKAN RINDU KAU
SAYANG KAU KETAT-KETAT MY DEAR FRIENDS

.  .  .


Terima kasih sebab sudi membaca sampai habis

No comments: