follow kembi okey ! tinggalkan jejak korang di shoutbox supaya kembi senang nak usha blog korang !

kalau suke like jew

Friday, 20 July 2012

GENG BUDAK SURAU KEMBALI LAGI

assalamualaikum
hari ni startlah kita semua
menunaikan ibadah puasa
selama sebulan
oppss!
tak sampai sebulan ler kite berpuasa
mesti ada bendera jepun punya la

apa yang kembi dok melalut pagi-pagi ni
tajuk tu sambungan
kira ni part kedua la

kenapa tajuk ni macam kelakar
adakah ni rancangan TV punya?
heyy!
ini bukan rancangan TVa tau apa-apa yang berkaitan pon
tak ada kena mengena dengan orang lain
tapi ada kena mengena dengan kembi and the geng
faham-fahamkan la sendiri~

okey!
straight to forward je la
kembi tak pandai nak berbelit cerita
kang tersalah cerita buat naya je

bila bulan ramadhan tiba
mesti pergi terawih ?

seminggu sebelum berpuasa
kembi akan mengajak semua kawan-kawan kembi
yang duduk berdekatan rumah kembi
untuk pergi ke surau

selalunya yang remaja yang aktif pergi
semestinya geng kembi
geng yang selalu buat bising
hahahaha

kembi akan pergi ke surau
sampailah habis ramadhan
insyaAllah
tahun lepas berapa kali je tak pergi
tu pun atas sebab tertentu

so,
itu yang kembi cakap
GENG BUDAK SURAU KEMBALI LAGI
sebab time ramadhan je
geng kembi akan ada
selalunya jarang ke surau
al-maklum ler perempuan
hehehehe

.  .  .

abaikan gambar kat dalam tu ye!
itu lelaki but kembi and the geng girls


Terima kasih sebab sudi membaca sampai habis

No comments: