follow kembi okey ! tinggalkan jejak korang di shoutbox supaya kembi senang nak usha blog korang !

kalau suke like jew

Thursday, 12 July 2012

virus mengedik melanda sekolah

assalamualaikum
dah bersawang blog kembi ni kan?
al-maklum ler terlalu busy sampai tak ada masa
atcually ada masa, tapi pemalas.

kenapa tajuk kali ni lain dari yang biasa
virus ni dah merebak satu sekolah
dari budak form 5 hinggalah budak form 6

ada dua orang guru pratical baru masuk
dari UPSI tempat abang kembi belajar ye!
dorang baru je lagi tak sampai sebulan.

satu sekolah minat dekat seorang cikgu ni
kecuali kembi ye!
namanya cikgu harizan
kenapa ramai sangat dorang minat dekat dia
oleh sebab dia pakai songkok
and orang gelarkan dia imam muda

kawan cikgu harizan ni
cikgu faizal marican namanya
kadang-kadang orang gelarkan dia
american
hahahaha
dia ni orang ketiga paling top la.
dia paling rapat dengan abang kembi
and dia pernahlah sembang dengan kembi
dia ni peramah gilerr!
dia okey tapi tak handsome.

yang kedua top pula
ustaz haziq nama empunya diri
dia ni baru balik dari mesir.
orang kata dia ni pengotor
kembi tak tahulah pula
itu kata kawan-kawan kembi.
dia ajar kembi agama.
time dia ajar
kembi tak faham langsung
sebab asyik bersembang je.

yang ni pula orang yang tak popular ye!

cikgu izzat.
tahu tak siapa dia ni?
abang kembi larhhhh!
dia ni guru sementara je
and
guru paling muda la dikatakan.
dia ni kuat menyindir
ramai budak komplen dekat kembi
adoyai~
susah betul kalau ada abang dekat sekolah ni
tapi best juga!

encik azli
cikgu paling kerek yang kembi rasa
dia kalau nak bersembang
mesti cari kembi and the geng
hehehehe
kembikan femes dekat sekolah
tu yang semua orang nak chit chat dengan kembi
terperah santanlah pulak!

encik azrol
cikgu yang okey tapi kuat mengarut
dia tak pernah lagi ajar kembi
pernah sekali dia masuk relief
dia ajar kembi add math
giler senang!

encik afiq
cikgu paling kembi rasa menyampah.
sebab dia kalau nampak kembi
pasti jelingan maut yang kembi dapat
entah apalah yang dia sakit hati sangat dengan kembi ni.

encik nizam
dia ni kembi tak boleh nak citer sangatlah
sebab kembi tak berapa kenal sangat

sir marimuthu
cikgu paling lawak dekat sekolah
and
cikgu paling popular
sebab apa?
dia pernah tak zip seluar time ajar kelas kembi
and bila kawan kembi tegur
dia main tarik je zip tu depan kawan kembi
tak tahu malu langsung!

encik jega
tak kenal langsung!

_________________________________________________

itu jelah cikgu lelaki dekat sekolah kembi.
semua yang kembi sebut ni
semuanya kembi tak suka
sebab kembi punya taste lain sikit.

kawan-kawan kembi
semua dah ada penyakit angau
kadang-kadang
kembi kena sedarkan dorang
jangan terlalu syok sangat
dekat cikgu-cikgu tu.

.  .  .
kadang-kadang kembi jadi macam ni.
selalunya time waktu bi and sejarah




Terima kasih sebab sudi membaca sampai habis

No comments: