follow kembi okey ! tinggalkan jejak korang di shoutbox supaya kembi senang nak usha blog korang !

kalau suke like jew

Monday, 19 November 2012

sama ke tidak ?

assalamualaikum semua :D
sihat ke? kalau tak sihat gi makan ubat
so
kembi nak straight to the point
malas nak masuk jalan jauh
jalan dekat kan ada
shortcut road

meh sini kita scroll ke bawah
buat perbezaan sikit
sama ke idak ??


sama tak?


perbezaan mereka-mereka ni hanya warna kulit je

sebelah kiri tu nazim othman (malaysia)
and sebelah kanan do ji han (korea)

bila kembi tengok satu drama korea
kembi nampak do ji han ni
sama macam nazim othman

cara dorang berlakon pun lebih kurang sama
itu pendapat kembilah
bila dia berlakon caranya dingin
sama dengan nazim othman.

okey !
tu je post hari ni
kembi nak rehat.
hehehe
assalamualaikum

.  .  .

Terima kasih sebab sudi membaca sampai habis

Friday, 16 November 2012

header

assalamualaikum semua :(
bengang yee dengan header baru kembi ni.
rasa macam nak........
arggghhh!!!
calm down kembi.
relax.
sabar tu kan separuh daripada iman.
serius kembi terlupa macam mana nak buat transparent.
dah buat and bila save tu
dia akan jadi like this

storyofmylife

dah lawa tapi cacat..
setiap benda atau sesuatu mesti ada cacat celanya right ?
nak sedapkan hati punya pasal.

so korang-korang
jangan kutuk belakang yang kembi punya header buruk.
sedangkan kembi sendiri pun kata buruk..

so kembi terimalah kenyataan yang header blog ni buruk.
hurmmm T_T
dah tak comey !!
assalamualaikum
.  .  .

Terima kasih sebab sudi membaca sampai habis

Friday, 9 November 2012

new post for this november

assalamualaikum semua :)
dah lama kembi tak update new post. my friends yang selalu usha blog kembi pun asyik marah je. why ? because mereka-mereka tu mahukan post yang baru bukannya yang dah basi, lapuk macam yang post kembi ni. ni post yang terkini and terbaru dekat sini. yela kan kembikan perdana menteri yang selalu sibuk dengan kerja.. kembi dah lama tak layan and tak sentuh langsung blog ni sejak bulan julai. blog ni pun dah berhabuk, bersarang, bertikus, berlipas and segala bagai 'ber' la. rindu nak tulis and type kat blog ni. kembi sibuk dengan sekolah. kepala ni asyik fikir nak belajar je. kembikan masuk kelas science and kelas ni perlukan tumpuan yang lebih. dalam sejarah hidup kembi, tahun ni adalah tahun dimana kembi hadir kesekolah 100%. bangga dengan diri kembi sendiri. kembi fikir, bila tak datang satu hari kesekolah, kita akan ketinggalan pelbagai ilmu yang dipelajari disekolah.and that's why la kembi sibuk dengan sekolah.
hope cuti ni kembi akan tulis pelbagai cerita and post kat sini. sokong kembi untuk terus update yang baru. hehehehe. blog ni tak selawa korang punya blog tapi lawa bagi kembi sendiri. so, kalau korang tak suka blog ni yang telah busuk dengan sampah or dengan kekotoran silalah tekan 'X'.. yang suka tu sabarlah ye untuk terus tahu perkembangan kembi. entahlah kembi terasa rendah diri sangat sebab blog ni. bila kembi pergi melawat blog orang lain, kembi terasa yang blog kembi ni paling buruk, tapi kembi tak nak buat perubahan sebab nak tukar menukar ni perlukan masa beberapa hari and faktor M mengatasi batas kembi.
rasanya ni je kot yanag kembi nak tulis buat masa sekarang. tak tahu lagi masa yang akan datang. kot-kot ler ada banyak post hari ni yang kembi update untuk tebus balik. okey ! okey ! kembi blah dulu yaww ! :)
assalamualaikum and waalaikumusalam :)

.  .  .



Terima kasih sebab sudi membaca sampai habis