follow kembi okey ! tinggalkan jejak korang di shoutbox supaya kembi senang nak usha blog korang !

kalau suke like jew

Friday, 16 November 2012

header

assalamualaikum semua :(
bengang yee dengan header baru kembi ni.
rasa macam nak........
arggghhh!!!
calm down kembi.
relax.
sabar tu kan separuh daripada iman.
serius kembi terlupa macam mana nak buat transparent.
dah buat and bila save tu
dia akan jadi like this

storyofmylife

dah lawa tapi cacat..
setiap benda atau sesuatu mesti ada cacat celanya right ?
nak sedapkan hati punya pasal.

so korang-korang
jangan kutuk belakang yang kembi punya header buruk.
sedangkan kembi sendiri pun kata buruk..

so kembi terimalah kenyataan yang header blog ni buruk.
hurmmm T_T
dah tak comey !!
assalamualaikum
.  .  .

Terima kasih sebab sudi membaca sampai habis

No comments: