follow kembi okey ! tinggalkan jejak korang di shoutbox supaya kembi senang nak usha blog korang !

kalau suke like jew

Sunday, 24 August 2014

after two years

Assalamualaikum semua
Dua tahun kembi menyepi . biasalah busy dengan study bagai .
Dunia dah berubah kembi pon dah berubah . dulu macam budak-budak sekarang dah besar . now kembi nak update la sikit pasal kehidupan kembi .
Lepas je kembi habis SPM pada 2013 . kembi melanjutkan pelajaran ke matrikulasi perak di gopeng perak . kembi tak dapat pon keputusan SPM yang gempak tapi alhamdulillah la sebab kembi dapat melanjutkan pelajaran . memang susah masuk matrik ni sampai kadang-kadang rasa nak give up je tapi sebab kembi selalu fikirkan family kembi cuba bertahan . alhamdulillah kembi okey disini . nak tak nak kena buat juga kannn ? Okeylah semua nanti kembi update lagi ye .

Assalamualaikum

Terima kasih sebab sudi membaca sampai habis