follow kembi okey ! tinggalkan jejak korang di shoutbox supaya kembi senang nak usha blog korang !

kalau suke like jew

Saturday, 11 October 2014

UPDATE

Assalamualaikum .
Nak update pon dah malas tapi kembi gagahkan juga . ye la sekarang ni dah belajar kat luar . tak belajar kat sekolah . tak duduk kat rumah . duduk rumah banyak masa . boleh ler update selalu . sekarang kembi dah malas nak mengupdate post baru .
Okey tak nak berceloteh panjang .
Cuma nak ingatkan semua . hidup perlulahh berbuat baik . buat baiklah terhadap manusia . alam . diri sendiri . tiga perkara .
Two weeks more before exam sem 1 . nervous . but still like this . lazy .
Duduk matrik kena rajin tapi kembi jadi malas . yaAllah berikanlahh hidayah untuk aku dan kuatkanlah imanku . berikanlah aku sifat rajin yaAllah . Amin ...

Terima kasih sebab sudi membaca sampai habis

No comments: